Καταζητείται
Πληροφορίες που παραπέμπουν στη δικαιοσύνη…

Αχμάντ Ιμπραήμ αλ-Μουγκασίλ

Αμοιβή μέχρι 5 εκατομμύρια δολάρια

Στις 25 Ιουνίου 1996 η Σαουδική Χεζμπολάχ έκανε τρομοκρατική επίθεση εναντίον του οικιστικού συμπλέγματος των Πύργων Κομπάρ κοντά στο Νταχράν της Σουδικής Αραβίας. Εκείνον τον καιρό το οικιστικό συγκρότημα στέγαζε Αμερικανούς στρατιωτικούς. Οι τρομοκράτες οδήγησαν ένα βυτιοφόρο γεμάτο πλαστικά εκρηκτικά στο χώρο στάθμευσης και το πυροδότησαν καταστρέφοντας το γειτονικό κτίριο. Στην επίθεση σκοτώθηκαν 19 Αμερικανοί στρατιώτες και ένας Σαουδάραβας και τραυματίστηκαν άλλα 372 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων.

Εξαγγέλθηκε κατηγορία εναντίον του παραπάνω ατόμου από την Ανατολική Περιφέρεια της Βιρτζίνια για τη βομβιστική επίθεση στις 25 Ιουνίου 1996 εναντίον του οικιστικού συμπλέγματος των Πύργων Κομπάρ στο Νταχράν της Σουδικής Αραβίας.

Το άτομο που αναγράφεται παραπάνω έχει παραπεμφθεί σε δίκη με τις ακόλουθες κατηγορίες:

Συνομωσία για την πρόκληση θανάτου σε Αμερικανούς πολίτες˙ συνομωσία για τη δολοφονία Αμερικανών υπαλλήλων˙ συνομωσία για τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής εναντίον Αμερικανών˙ συνομωσία για την καταστροφή Αμερικανικής περιουσίας˙ συνομωσία για επίθεση εναντίον εθνικών αμυντικών εγκαταστάσεων˙ για βομβιστική επίθεση που κατέληξε στην πρόκληση θανάτου˙ χρήση όπλων μαζικής καταστροφής εναντίον Αμερικανών˙ δολοφονία με τη χρήση καταστρεπτικής συσκευής κατά τη διάπραξη βίαιου εγκλήματος˙ δολοφονία ομοσπονδιακών υπαλλήλων˙ και απόπειρα δολοφονίας ομοσπονδιακών υπαλλήλων.